Znáte výhody pronájmu svatebního auta?

Svatební den je pro zamilované páry nádherným dnem, kdy si před rodinou a přáteli slíbí věrnost a lásku, dokud je smrt nerozdělí. Na druhou stranu tomuto dni předchází řada příprav, leckdy finančně velmi náročných. Zároveň mají nastávající manželé různé požadavky na to, jak by měla jejich den měl vypadat a probíhat.

 

Jednou z otázek, kterou nastávající novomanželé během svatebních příprav řeší, je auto, v kterém se vydají k oltáři i od něj. Můžete vyjet ve vlastním voze nebo si automobil pronajmout.

 

Víte, kolik stojí svatba a svatební výzdoba?

Výhody pronájmu svatebního auta

Pronájem svatebního auta není určen jen těm, kteří žádné auto nevlastní. Pronájem může být skvělým řešením i pro ty, kteří chtějí mít svou svatbu do posledního puntíku dokonalou a svézt se v takovém voze, který nevlastní.

 

Zvlášť pokud plánujete svatbu v určitém stylu, je dost možné, že vám v garáži nebo před domem nestojí takové auto, které by k svatbě skvěle pasovalo. A i k těmto účelům slouží půjčovny svatebních aut!  

 

Mezi hlavní výhody pronájmu svatebních aut patří:

 

Dobrá kondice svatebních vozů

U svatebních aut z půjčovny máte jistotu jeho dobré kondice. Mělo by být standardem, že auta jsou v dobrém technickém stavu a je tak minimální šance, že se auto ve svatební koloně porouchá a vy tak nestihnete svatební obřad.

 

Problémy na cestě k oltáři nebo z něj jsou to poslední, co chce pár ve svatební den zažít. Navíc opravovat vůz v obleku a bílých šatech? To nepřipadá v úvahu.

 

TIP: Přesto by mělo být samozřejmostí vést ve svatebním autě povinnou výbavu a věci potřebné pro opravu jako je hever nebo náhradní pneumatika. Zkontrolujte také přítomnost reflexních vest ve voze.

Splnění snu díky svatebnímu autu

Svézt se luxusním svatebním autem může být vaším snem. Některá sportovní auta, nebo naopak auta historická, nemusí být pro každodenní ježdění úplně vhodná a nevlastní je každý. Svatební den může být skvělou příležitostí, kdy se autem snů svézt.

 

Mezi oblíbená luxusnější auta pro svatební den patří například:

 

 

a další

Auto jako skvělá kulisa svatebních fotografií

Nejen, že nablýskané auto budou obdivovat svatební hosté. Hezký svatební automobil, který ladí s celou tématikou vašeho svatebního dne, může být také krásnou kulisou svatebních fotografií. Zvlášť pokud patříte mezi milovníky aut jsou takové fotky s autem téměř nutností.

Obstarání řidiče nebo svatební výzdoby

I když půjčení auta pro svatební den v půjčovně může vyjít na nemalý peníz, některé půjčovny nabízí i další služby, které jistě oceníte.

 

Patří ně například obstarání řidiče svatebního vozu v případě potřeby nebo vyzdobení tohoto vozu přesně podle vašich představ. Tím pádem vám mohou odpadnout některé další starosti ohledně příprav.

Jak vybrat to nejlepší svatební auto?

Jak vybrat to nejlepší svatební auto? To je otázka, nad kterou je třeba se v průběhu svatebních příprav také zamyslet. Není to totiž celé jenom o vzhledu, ale také o praktičnosti.

Dostatečná velikost svatebního vozu

První praktickou věcí, kterou je třeba zvážit, je velikost vozu. Ta je obvykle důležitá, možná překvapivě, pro nevěstu, zvlášť pokud se rozhodla pro objemnější svatební šaty. Pokud mají totiž tyto šaty například obruč či plně zdobenou a objemnou sukni, může být někdy problém se do auta pohodlně dostat.

 

Dalším problémem z hlediska velikosti může být autosedačka, pokud s vámi v autě pojede i váš potomek.

Pozor na otevřené střechy

Pro některé páry je snem například auto s otevřenou střechou. Není divu, svézt se autem, mít vítr ve vlasech, to je snem mnoha lidí. Pro svatební den je ale třeba tuto volbu zvlášť zvážit.

 

Opět je to hlavně kvůli nevěstě a jejímu svatebnímu účesu. Nevěsta má se svatebními přípravami mnoho práce a určitě není vhodné, aby se její vzhled pokazil jízdou v autě bez střechy.

Sladění se svatbou

Jak už bylo řečeno, pro některé zamilované páry, které plánují svatbu, je důležitá její estetická stránka. Nábytek, barvy, styl, vše musí ladit. Vše, včetně auta. Proto je třeba vybírat i podle tohoto kritéria.

 

Pokud máte svatbu v boho stylu, pravděpodobně by se vám hodil nějaký veterán či starší, elegantně působí vůz. Pokud vás naopak čeká luxusní svatba v zámeckých prostorách, možná toužíte po limuzíně nebo nějakém jiném luxusním voze, v kterém byste se jinak nesvezli.

Čistota aut

Samozřejmostí by mělo být také čisté auto. Nejen, že ho uvidí všichni svatebčané a náhodní kolemjdoucí, ale také bude zachyceno na některých fotkách navěky.

 

Nezapomeňte proto se svatebním autem navštívit myčku a popř. ho vyleštit voskem. V případě pronájmu auta bývá i toto zařízené.

 

Nezapomeňte na výzdobu

Důležitá je také výzdoba aut ve svatební koloně. Svatební auto nevěsty a ženicha by mělo být něčím výjimečné, aby i kolemjdoucí poznali, kde jede nevěsta a ženich. I výzdoba auta by měla ladit se svatební kyticí a barvami vybranými pro svatbu.

 

I tady přichází výhoda některých půjčoven. Někde totiž není vůbec žádný problém pomoci i s výzdobou.

Závěrem

Půjčit si auto pro svatební den má své výhody a rozhodně není tato služba určena jen pro lidi, kteří auto nevlastní. Půjčením auta z půjčovny si můžete ve svatební den splnit například i dětský sen.

 

Navíc pronájem automobilu s sebou nese řadu výhod, auto je obvykle čisté, technicky v pořádku. Některé půjčovny nabízí možnost svatební výzdoby nebo poskytnutí řidiče. Odpadá tak mnoho starostí ohledně svatby a vy se tak můžete připravit na svatbu bez zbytečných stresů.

Alena Mrvíková, Poctiveseo.cz

 

 





PortfolioPříběhyO mněBlogKontaktNahoru
© 2020 Pavel Zahálka Svatební Fotograf
Designed by Dyso.cz