Zábava na svatbě

Jedno z přísloví starověkého krále Šalomouna říká: „Je čas plakat a čas se smát.“ Jean Baptiste Poquelin, slavný francouzský herec a dramatik známý pod pseudonymem Moliér, řekl následující: „Raději mě bijte, ale nechte mě se smát.“ A oblíbený český bavič a herec Miroslav Horníček zase pravdivě poznamenal: „Člověk, který se směje, je jako baterka, která se nabíjí“. Smích a radost ke svatbě patří. Jako svatební fotograf jsem se mnohokrát přesvědčil o tom, že smích léčí, vytváří výjimečnou atmosféru a díky němu se i svatební fotografie stávají nádhernou vzpomínkou plnou emocí.

Jak ale smích na svatbě podpořit? Za léta praxe jsem se setkal s několika skvělými nápady, které pro vytvoření dobré nálady dokonale fungovaly. Mám pro vás dva tipy, jak se může zábava na svatbu uchopit.

Svatební hry

Jednou z oblíbených aktivit spojených s odpolední zábavou na svatbách jsou svatební hry. Existuje jich celá řada. Mají společného jmenovatele, a tím je schopnost vtáhnout do zábavy úplně každého, kdo se hry zúčastní. A přitom může jít nejen o střední generaci, ale i o malé děti nebo babičky a dědečky. Mezi nejzábavnější svatební hry patří následující:

Dj na svatbu

Dalším oblíbeným tipem, jak se dá zábava na svatbu pojmout, je pro mnoho svatebních dvojic profesionální dj. K čemu je takový dj na svatbě dobrý? Jak může přispět k dobré atmosféře? Hlavními výhodami spolupráce s dj jsou následující:





PortfolioPříběhyO mněBlogKontaktNahoru
© 2020 Pavel Zahálka Svatební Fotograf
Designed by Dyso.cz