Svatební fotograf Šumperk

Svatba je důležitou událostí v životě každého z nás. Mnozí se na tento významný den těší již celé roky a měsíce dopředu. Na tak významnou událost jako je svatba se těší vždy celá rodina, není se čemu divit, již od pradávna se svatba a vše kolem ní považovalo za jednu z největších událostí v životě.

Jednou z mála věcí, která nám však po svatbě zůstane jsou zásnubní prstýnky a fotografie. Fotografie vám pomohou uchovat své krásné vzpomínky do konce života a to nejen vám, ale i vaší rodině, přátelům, kolegům atd. Své fotografie ze svatby můžete ukázat jednou i svým dětem nebo jednoho krásného dne také vnoučatům. Z těchto důvodu by jste si měli pečlivě vybrat svého svatebního fotografa na svůj den.

Výběr svatebního fotografa je nesmírně důležitý. Měli by jste si najít fotografa, se kterým si takzvaně sednete už od první chvíle. Fotograf vás bude totiž provázet celý den a bude zaznamenávat každý okamžik a udělá vám dokonalou vzpomínku ve formě fotografie. Je dobré si před uspořádáním fotografování společně sednout nebo si promluvit a prodiskutovat možnosti, jak by focení mohlo vypadat, kde se bude odehrávat a jaká je vaše představa o focení. Šikovný svatební fotograf Šumperk dokáže vykouzlit nádherné fotografie na jakémkoliv místě.

Focení v Šumperku

Šumperk je malebné městečko na severu Moravy v Olomouckém kraji. Město se nachází pod Jeseníky a ve svém okolí nabízí celou řadu krásných míst v přírodě. V současnosti je velkým trendem focení v přírodě a to například na horách, v lese, na poli či rozkvetlé louce. Můžete si tak klidně vybrat pro svou svatbu své oblíbené místo v přírodě. Tato varianta je ideální pro milovníky hor, kteří se nechtějí vzdát hor ani ve svůj významný den.

V centru Šumperku nalezneme krásné náměstí jehož dominantou je mimo jiné také kostel svatého Jana Křtitele. Tento kostel se rovněž hodí pro svatební obřad, v případě, že vyžadujete svatbu také v kostele. Malebné městečko Šumperk je ideální volbou lokality pro uspořádání veselky pro obyvatele mimo tento region. Vyhledávanou lokalitou se Šumperk stal pro ty, kteří chtějí uniknout od městského ruchu někam do blízkosti přírody, což Šumperk přesně nabízí. Jezdí sem lidé z Prahy, Brna i nedalekého Olomouce či Ostravy.

Výborným tipem pro svatební lokalitu může být okolí nedaleké Karlovy Studánky. Karlova Studánka je malá lázeňská obec, která se nachází v nadmořské výšce přes 800 metrů a je oblíbená pro rekreační účely, zejména díky lázním a krásné přírodě v okolí. Ať už se jedná o blízké vrcholy hor v okolí jako je například Praděd. Městečkem protéká řeka Bílá Opava a v blízkosti najdeme celou řadu treků do hor a nebo také vodopády.

Pokud se již rozhodnete pro výběr této lokality pro svůj svatební den, nebo minimálně pro vaše svatební fotografování. Rád vám vaše focení zorganizuji a zařídím. Snažím se vždy všem svým klientům maximálně vyhovět a splnit jejich očekávání, nebo je dokonce předčit! To vše vždy za rozumnou cenu, která nezrujnuje váš rozpočet.





PortfolioPříběhyO mněBlogKontaktNahoru
© 2020 Pavel Zahálka Svatební Fotograf
Designed by Dyso.cz