Svatební fotograf Pardubice

Svatba je velkým krokem na cestě společným životem. Její zařizování dá spoustu práce, ale vynaložené úsilí se vám vrátí v podobě výjimečného dne stráveného s vaším milovaným člověkem, rodinou a příteli. Abyste si vzpomínky uchovali co nejdéle, tak potřebujete zkušeného svatebního fotografa, který vám pomůže svatební den uchovat na fotografiích.

Pokud jste se rozhodli, že do toho praštíte zrovna v Pardubicích, tak tu pro vás máme několik skvělých tipů na lokality k focení a také na krásná místa na svatební obřad. Fotografů v Pardubicích najdete hned několik, ale ne všichni vám musí vyhovovat. Vybírejte proto moudře a s rozvahou.

Krásná místa na obřad Pardubice

Hledáte-li místo na civilní obřad, tak první na seznamu vhodných míst je rozhodně radnice. Jde o dominantu Pernštýnského náměstí a je vystavěna v novorenesančním stylu. V roce 2019 byla dokončena rekonstrukce, po které si budova zachovala svůj historický ráz, a zároveň byly provedeny všechny nezbytné opravy.

Co se týče církevních svateb, tak můžete zavítat do kostela sv. Bartoloměje, který leží nedaleko historického centra. Jeho interiér je nádherně zdobený a vaše svatba získá slavnostní nádech. Díky výborné poloze a jedinečnému vzhledu kostela získáte spolu s místem obřadu také místo pro focení.

Dalším velmi krásným místem ke svatbě je kostel zvěstování Panny Marie v Pardubicích. Najdete jej v Klášterní ulici nedaleko Pernštýnského náměstí. Opět tedy máte možnost obřadu v krásném kostele, který se zároveň nachází v blízkém okolí náměstí. To je fotogenické samo o sobě a máte tedy možnost spojit obřad s focením.

Úžasná místa na focení v Pardubicích a okolí

Spousta nevěst touží po svatbě na zámku. Teď si můžete své přání splnit. Zámek Pardubice je fotogenickým místem se skvělou atmosférou. Pokud však toužíte po krásných fotkách ze zámeckého parku, tak se raději vydejte na zámek Chrast nedaleko Pardubic, který se pyšní nádhernou udržovanou zahradou s fontánami.

Máte-li zájem o focení s historickými památkami, ale zajímá vás spíše středověký styl, tak zajeďte omrknout Kunětickou horu. Pět kilometrů od Pardubic najdete vrch se zříceninou stejnojmenného hradu.  25 kilometrů od Chrudimi narazíte na hrad Košumberk, který je ideální nejen na focení, ale také na svatbu ve středověkém stylu.

Během celého roku si můžete domluvit focení v arboretu ve Vysokém Chvojnu 15 kilometrů od Pardubic. Na jaře vám budou kulisu dělat rozkvetlé stromy, v létě zase bohaté zelené koruny a na podzim se arboretum zbarví do odstínů oranžové, červené a žluté.

Toužíte-li po fotografiích z ptačí perspektivy, tak navštivte rozhledny v okolí Pardubic. Rozhledna Barborka leží jen 13 kilometrů a má tradiční vzhled rozhledny. Rozhledna Bára II je ve tvaru jehlanu s točitým schodištěm uprostřed. Nahoře najdete jednu vyhlídkovou plošinu.

Pokud vás srdce táhne více do přírody, tak můžete využít kulisy přehrady Seč. Ta je krásná v každém ročním období a na jejím břehu najdete mnoho fotogenických míst, které si zamilujete. Kde jinde se můžete romanticky vyfotit na lodičce.

Výše zmíněná místa a památky samozřejmě nejsou vaše jediná možnost. Každý z nás má své vlastní kouty, kam se rád vrací. Nebojte se navrhnout i naprosto obyčejné místo na louce nebo u lesa, které má pro vás citovou hodnotu. Není nic krásnějšího, než fotografie na místě srdci blízkému.

Možná se sami nezvládnete rozhodnout a stále ve výběru vhodných míst tápete. Neváhejte kontaktovat svatebního fotografa Pardubice a domluvit si schůzku. Společně probereme vaše přání a nápady a určitě vybereme to nejlepší možné místo, které vtiskne vašim fotografiím punc nezapomenutelnosti.

 





PortfolioPříběhyO mněBlogKontaktNahoru
© 2020 Pavel Zahálka Svatební Fotograf
Designed by Dyso.cz